Arapila | Vaai Oe I Magic! Tala Fou Fa'avaiaso ole Alamanuia La'ei I Aukuso 11th-18th

The Sourcing i Magicua lata ona tatala i le Aso Gafua nei i le Aso Lulu. Fa'atoa taunu'u mai le 'au a ArabellaLas Vegasma ua sauni mo oe!
Ho lo'o toe iai a matou fa'amatalaga fa'aaliga, ne'i e alu atu i se nofoaga sese.

fa'ailoga-fa'ailoga-valaaulia-2

Rtalu ai nei, ua matou vaʻaia le tele o taʻaloga taʻaloga ua tuʻuina atu a latou lipoti o tupe maua Q2. O nisi fa'ailoga ta'uta'ua o lo'o fa'atumauina lelei le malosi ae o isi o lo'o feagai ma lu'itau. I lalo o le mamafa o le tamaoaiga o le lalolagi ma le paʻu o le tamaoaiga, o le tele o kamupani o loʻo tauivi e toe faʻaleleia a latou fuafuaga e ola ai. O le mea lea e fa'afou ai pea e Arabella mea e tatau ona matou iloa uma mo oe.

Lma amata la tatou faigamalaga i lenei aso!

ie
INVISTAfa'asalalau le mae'a o lana galuega fa'alautele mo le fa'avae gaosiga oNailoni 6,6 polymersia Aokuso 13 i Shanghai Chemicals Industry Park (SCIP), lea e mafai ona oʻo atu i le gaosiga o le 400 afe tone o le Nylon 6,6 i tausaga taʻitasi.
TO lana poloketi o loʻo faʻamoemoe e faʻaogaina atoatoa aafiaga tuʻufaʻatasia o le nailon 6,6 filifili tau, faʻamautu ma vave tali atu i le tuʻuina atu o polymers o le nylon 6,6 mo le maketi i le lotoifale. Na taʻua e le peresetene o INVISTA, faʻatasi ai ma lenei faʻavae, e ono avea Saina ma se tasi o faʻatau tele o le Nylon 6,6 i le lalolagi atoa.

invista-nylon66

Fa'ailoga

Germany ofu ta'aloga fa'ailogaPUMAo lo'o fa'aalia ai o lo'o tauivi e toe fa'afo'i talitonuga o le aufaipisinisi talu mai ana lipoti o lona kuata lona lua o lo'o fa'aalia ai le pa'u laititi o tupe maua pe a fa'atusatusa i le tausaga talu ai. E le gata o le faalauiloaina o oloa i totonu ma faiga faapaaga, o le pa'u o le tamaoaiga o le lalolagi ma le tau o le tamaoaiga ua mamafa i la latou faatinoga. E tatau i le kamupani ona faʻaititia le faʻamoemoeina o tupe mama i le lumanaʻi e ui lava o le Ofisa Sili o Pulega o loʻo i luga o le ala.

puma

Amoni lava,PUMAe mafai ona avea na'o se tasi o fa'ata'ita'iga i sea si'osi'omaga o le tamaoaiga o le lalolagi. O loʻo suia le tagata faʻatau ma le sosaiete, e taua tele mo a tatou faʻailoga e faʻaleleia atili le lagona o le maketi.

Faauma & Tekinolosi

 

Tle vaega kemisi lalolagiBASFna faasilasila mai o le a latou amataina le gaosiga o le bio-based ethyl acrylate EA i le kuata lona fa e sui ai le fossil-based EA, ma faʻamoemoe e faʻaitiitia le tulagavae kaponi.

EAo se tasi o mea mataʻutia mo le faʻamaeʻaina o ie e mafai ai ona latou faʻaalia foliga o le faʻafefe-maanuminumi, vai-tetee ma le faʻafefe i totonu o fale gaosi lavalava. O le fuafuaga e foliga mai o se laasaga taua e faʻaalia ai le naunautaiga o le pehemoth i le tausiga o le siosiomaga.

Basf

Lipoti o le Trend

 

To ia feso'ota'iga i le lalolagi atoaPOP-Faigafaatoa tatala mai se lipoti o ofu jogging i le AW25 / 26, lea e taumatemate i le lumanai mamanu faiga o le autumn ma le taumalulu tamoe lavalava e faavae i luga o suiga i tagata faatau mafaufau ma olaga faaagafesootai. E aofia ai le fetaui o lanu, faʻamatalaga, sitaili, ma isi, ETC. O nisi nei o fa'amatalaga taua o lenei lipoti.

Key mamanu: mataitusi malosi, ata fa'atusa togitogi

Kaitema mata: hoodies, lima umi i totonu o apa, vae vae, ofu mafanafana mama, peleue fefiloi, ofuvae ta'avale.

Rfa'ailoga fautuaina: New Balance, Saucony, NIKE X NOCTA, DarkRunners x Numerals by niko

To faitau le lipoti atoa, fa'amolemole fa'afeso'ota'i mai i'i.

Tumau fa'alogo ma o le a matou fa'afouina tala fou o pisinisi ma oloa mo oe!

https://linktr.ee/arabellaclothing.com

info@arabellaclothing.com

 


Taimi meli: Aukuso-19-2024