Fantastiske nyheter for biobasert elastan! Arabellas ukentlige korte nyheter i klesindustrien i løpet av 27. mai-2. juni

ukentlige-nyheter-kles-industri

Ggod morgen til alle mote-forward-folkene fra Arabella! Det har vært en travel måned igjen for ikke å snakke om den kommendeolympiske lekeri Paris i juli, som blir en stor fest for alle sportsetusiatikerne!

To gjør deg forberedt på dette store spillet, bransjen vår fortsetter å bevege seg fremover med revolusjoner uansett stoff, trim eller teknikker. Det er derfor vi fortsetter å se på nyheter. Og riktignok er det ny tid igjen.

Stoffer

THE LYCRASelskapet har annonsert et samarbeid med Dalian Chemical Industry Co.,Ltd. å konvertereQIRA®sin biobaserte BDO inn i PTMEG, hovedkomponenten i biobasert Lycra-fiber, og oppnår 70 % resirkulerbart innhold i fremtidige biobaserte Lycra-fibre.

Than patenterte biobasertLYCRA®fiber laget medQIRA®vil være tilgjengelig tidlig i 2025, som vil bli verdens første biobaserte spandexfiber tilgjengelig i bulkproduksjon i stor skala. Dette kan tyde på en kostnadsreduksjon på biobasert spandex.

lycra-dalian

Farger

WGSNogColorohar samarbeidet for å forutsi de 5 viktigste fargetrendene for 2026 basert på sosiale endringer og utviklende forbrukerpsykologi. Fargene er Transformative Teal(092-37-14), Electric Fuschia(144-57-41), Amber Haze(043-65-31), Jelly Mint(078-80-22) og Blue Aura(117-77) -06).

Rles hele rapporten her.

Tilbehør

3FGLIDELÅS, en av de anerkjente high-end trimsleverandørene, har nettopp lansert enultra-glatt nylon glidelåsdesignet for plagglommer. Dette nye glidelåsproduktet gir fem ganger så glatthet som vanlige glidelåser og har en #3 stopperfri glidebryter og en75Dmyk garntrekksnor, som gjør den hudvennlig og myk å ta på.

3F-GLIDElås-1

Trender

Tdet globale trendnettverketPOP motehar lansert stofftrendene for joggere for kvinner i 2025, med fokus på tre hovedtemaer: Athleisure, koreansk-japanske mikrotrender og Resort-loungewear. Rapporten gir forslag og analyser på stoffsammensetninger, overflatestiler, produktdesign og bruksanbefalinger for hvert tema.

To få tilgang til hele rapporten, vennligst kontakt oss her.

Bransjediskusjoner

On 23. mai, det globale motenettstedetFashion Unitedpubliserte en artikkel om miljøvennlige stoffer. Den diskuterer først og fremst spørsmålet om materialtransformasjon i dagens klesindustri, og utforsker vanlige industriproblemer knyttet til tradisjonelle materialer, bærekraftige materialer og biobaserte materialer, flaskehalsene i resirkuleringsteknologier og fremtiden til materialer i klesindustrien.Her er hele artikkelen.

tekstil-til-tekstil-system

InArabellasin mening er det ingen tvil om at industrien trenger en revolusjon på å bygge entekstil-til-tekstil resirkuleringssystem. Imidlertid gjenstår flere problemer å løse, for eksempel de høye standardene på kildene når vi lager resirkulerte stoffer, kompleksiteten til klær og mer, som forårsaker vanskeligheter med å bygge et anstendig og miljøvennlig system for klesindustrien. Vi vil holde øye med utviklingen av denne veien.

Følg med og ser frem til å se deg neste uke!

 

www.arabellaclothing.com

info@arabellaclothing.com

 


Innleggstid: Jun-03-2024